studio binnen-30

Ben je op zoek naar een interieurstylist of interieurontwerper in de regio Utrecht? Dan ben je bij Studio Binnen aan het juiste adres! Wij ontzorgen je compleet door een interieurontwerp voor jouw woning te maken of je te voorzien van een passend interieuradvies. Hierdoor kom je tot creatieve oplossingen voor de indeling en inrichting van de ruimte, zijn alle materialen op elkaar afgestemd, maak je meteen de juiste keuzes (waarmee je miskopen voorkomt), weet je de weg te vinden naar de beste leveranciers en bespaar je veel tijd.

We hebben het volgende stappenplan ontwikkeld om ervoor te zorgen dat we samen een mooi en creatief eindresultaat bereiken binnen een helder proces. Het resultaat is een goed doordacht en creatief ontwerp, dat je meteen kunt uitvoeren.

Prijzen

Hierbij alvast een eerste indruk van ons aanbod en de prijzen. Bij de kennismaking bespreken we uiteraard jouw wensen en maken we een offerte op maat. 

TOTAAL INTERIEURONTWERP LEEFVERDIEPING
Studio Binnen is sterk in totaal concepten. Dat betekent dat in een ontwerp voor de leefverdieping (woonkamer/eetkamer/keuken/hal) alle elementen worden meegenomen: indeling, ontwerp keuken, vloeren, materialenplan, kleurenplan, ontwerp maatwerk meubels, lichtplan, meubelplan, styling en een shoplist. Alle ontwerpen worden in 3D uitgewerkt, zodat je een realistische indruk krijgt van
hoe de ruimte eruit komt te zien. We werken met verschillende tussen opleveringen naar het eindresultaat toe. Het gehele traject duurt ongeveer 8 weken.  Aan het ontwerp voor de leefverdieping, kun je extra ruimtes toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamers, badkamer, werkkamer, etc.

RICHTPRIJS €3995 – €5395 VOOR DE LEEFVERDIEPING 

VANAF €795 PER EXTRA RUIMTE

INTERIEURADVIES ‘LIGHT’

Wil jij graag een mooi interieurplan voor jouw huidige of nieuwe woning, maar is een totaal ontwerp te veelomvattend, omdat de basis al goed is? Dan kunnen wij een interieuradvies ‘light’ voor jou maken. Na de kennismaking  gaan wij meteen aan de slag om een mooi plan voor jou te maken. Hierbij focussen we ons op de meubels,  aanvullende verlichting en kleuren/behang. Wij werken het plan in 3D tekeningen met een shoplist uit en presenteren deze na ongeveer 4 weken aan jou. Het verschil met een totaal ontwerp is dat de basis (keuken, lichtplan, vloeren) al goed is en wij met minder presentatie momenten werken.

RICHTPRIJS IS VANAF €1995 VOOR DE LEEFVERDIEPING

het stappenplan voor een totaal ontwerp

1

kennismaking

In een eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we jouw woonwensen en stijl. Op basis hiervan brengen we een offerte uit en maken we een plan van aanpak.

2

moodboard

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jullie smaak en stijl, maken wij een moodboard waarin we de stijl van het nieuwe interieur visualiseren. Dit interieuradvies bespreken we voordat we van start gaan met het ontwerp.

3

indeling / 3d-ontwerp

Wij maken verschillende indelingen van de ruimte. Je zult zien dat er vaak hele leuke en spannende indelingen mogelijk zijn, waar je zelf niet meteen aan hebt gedacht. Samen kiezen we de indeling die het beste bij jouw leefsituatie past. Deze werken we in 3D tekeningen uit, voor een realistische weergave.

4

lichtplan

Op basis van de gekozen indeling maken we het lichtplan. Het lichtplan bestaat uit technische verlichting (spots, opbouw- en wandverlichting) die nodig zijn voor een goede verlichting van de ruimte en decoratieve verlichting (hanglampen, vloerlampen, tafellampen). Wij adviseren welke type lichtbronnen nodig zijn en geven advies welke armaturen het beste in de stijl van het interieur passen.

5

kleuren en materialen

Dit plan bestaat uit een keuze voor verschillende materialen, zoals de vloer, wanden, behang, raambekleding en het materiaal voor de keuken. Ook kiezen wij de kleuren voor de wanden en houtwerk. Wij zorgen ervoor dat alle materialen en kleuren mooi op elkaar zijn afgestemd.

6

Maatwerk ontwerp

Vaak biedt maatwerk mooie mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Bijvoorbeeld een keuken, inbouwkasten, ensuite kasten met (stalen) schuifdeuren of een erkerbank. Wij maken hiervoor het ontwerp, kiezen samen met jou de materialen uit en leveren alle benodigde tekeningen voor de meubelmaker. Voor de uitvoering werken wij samen met onze vaste meubelmaker Moonmade.

7

Shoppinglist

Wij selecteren meubels en accessoires die je nodig hebt voor de inrichting van de woning. Hiervoor stellen wij een shoplist samen met de producten, prijzen en leveranciers. Voor sommige producten kunnen wij de inkoop op ons nemen.

8

tussenoplevering

Natuurlijk willen wij jou goed betrekken bij de totstandkoming van het ontwerp. Daarom zitten we tussentijds samen voor een tussenoplevering. Je ziet hier al het ontwerp in 3D en kunt aangeven wat jou wel en niet aanspreekt. Als het ontwerp naar jullie wens is, maken wij het ontwerp definitief.

9

eindoplevering

Je ontvangt van ons een gedrukt boekwerk en alle digitale bestanden van het interieurontwerp. Samen spreken we deze door en bekijk je nogmaals alle geselecteerde kleuren en materialen. Het plan is zo in detail uitgewerkt dat je zelf aan de slag kunt met de realisatie. Studio Binnen heeft een netwerk van steengoede meubelmakers, schilders, klusjesmannen en aannemers in de regio Utrecht met wie wij jou in contact kunnen brengen voor de uitvoering van het ontwerp.

mogen wij voor je aan de slag?

Spreekt onze werkwijze jou aan en sluit het goed aan bij de hulp die je zoekt? Dan horen we graag van je!