studio binnen-30

Van idee naar droomhuis: hier kun je ons voor inschakelen!

realisatie verbouwing vakmensen Studio Binnen

 

Wanneer jij een nieuw huis hebt gekocht of aan de slag wilt met de verbouwing of herinrichting van jouw huis, kunnen wij hier een mooi ontwerp voor maken. Je kunt van ons altijd concrete plannen verwachten: dus 3D tekeningen, maatvoeringen, een kleurenplan met alle codes en stalen en een shoplist waar alle producten duidelijk in staan uitgewerkt. Zo heb je alle informatie op een rij om het ontwerp uit te voeren.

Ons team bestaat uit gediplomeerde interieurontwerpers en een lichtontwerper. Wij zijn graag betrokken vanaf de eerste indeling van de woning, omdat wij graag meedenken welke indeling het beste past bij jullie leefsituatie. Wij leveren onze ontwerpen altijd in 3D op, zodat zowel de klant als wij zelf alles goed kunnen visualiseren. Onze specialiteit zijn de complete ontwerpen, waarbij we zowel een ontwerp maken voor de indeling van de leefverdieping, de keuken, de materialisatie (vloeren, wanden, raambekleding), verlichting, kleuren, meubels, et. Zo ontstaat er een totaal-plaatje waar alle onderdelen mooi op elkaar zijn afgestemd. 

Het ontwerp proces hebben wij in een aantal fases opgedeeld, zodat je tussendoor regelmatig het ontwerp ziet en jouw feedback kunt delen.

realisatie verbouwing vakmensen Studio Binnen

Wij werken over het algemeen voor het volgende type opdrachten:

  • Nieuwbouwwoning: niks is zo ingewikkeld als een woning op papier al moeten inrichten. Waar komen de aansluitingen voor de keuken, en de lichtpunten? Dit moet je bij nieuwbouw al beslissen voordat er ook maar een paal in de grond is geslagen. Niet voor niks maken wij heel regelmatig ontwerpen voor kersverse eigenaren van nieuwbouwwoningen!
  • Complexe verbouwing: bij dit type opdracht werken wij samen met en een architect die eerst de tekeningen maakt voor de verbouwing en de opdrachtgever begeleidt met het vergunning proces. Vaak heeft de opdrachtgever zelf al een architect gevonden en volgen wij in dit proces. Wij kunnen uiteraard ook namen aandragen van architecten waar wij goede ervaringen mee hebben. Zodra de bouwtekeningen klaar zijn, nemen wij het stokje over.
  • Eenvoudige verbouwing: denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning, het verplaatsen van een keuken of enkele wanden verplaatsen. Hierbij schakelt de opdrachtgever ons rechtstreeks in en gaan wij aan de slag met het ontwerp. Vervolgens gaat de aannemer het plan uitvoeren (wij kunnen namen van goede aannemers aandragen).
  • Een make-over van de woning waar de opdrachtgever al woont: bij deze opdrachten woont de opdrachtgever al in een woning of heeft deze een nieuwe woning gekocht. Waarbij de basis al goed is. De ruimtes blijven zoals ze zijn, soms is er ook al een goede vloer en keuken. Ons ontwerp richt zich dan met name op een goede indeling, meubels, kleuren en materialen. In al onze ontwerpen zit een shoplist en brengen wij je in contact met de leveranciers die je nodig hebt. Vaak is voor de uitvoering van dit plan geen aannemer nodig, maar coördineert de opdrachtgever dit zelf (met hulp van onze leveranciers die we hiervoor inzetten). 

Van ontwerp naar realisatie: wij brengen je graag in contact met ons netwerk van vakmensen!

Een goed netwerk van leveranciers en uitvoerders voor jouw verbouwing

Met alleen een mooi plan ben je er natuurlijk nog niet. Daarom brengen wij onze opdrachtgevers graag in contact met ons netwerk van leveranciers en vakmensen. Om onze ontwerpen uit te laten voeren werken wij al jaren samen met een aantal hele fijne vaste partners. Stuk voor stuk vakmensen, met liefde voor hun vak. En met wie al jaren heel prettig samenwerken.Wij werken onder meer samen met de volgende leveranciers:

Moonmade – meubelmaker
De mannen van Moonmade kunnen alles maken wat wij bedenken. Zij maakten voor onze projecten al de mooiste keukens, maatwerk kasten, tafels, roomdividers, en nog veel meer moois!

Klift Roest Wonen – stoffeerder
Wij werken graag met dit kleine familiebedrijf uit Driebergen samen voor raambekleding, PVC en linoleum vloeren, kleden op maat en trapbekleding.

Houtfabriek
Deze houtleverancier heeft een knusse showroom in Westbroek en weten alle ins en outs van houten vloeren, ook in combinatie met vloerverwarming.

EPI Floors
Onze leverancier van gietvloeren met een prachtige showroom in Houten

GJ Meijer – badkamers en tegels uit Almere
Wij werken graag met dit bedrijf samen voor de uitvoering van badkamers en toiletten. Ze hebben een prachtige tegel collectie en sanitair in verschillende prijsklassen.

Flinders
Deze woonwinkel heeft vrijwel alle designmerken in hun assortiment en kunnen complete interieurs uitleveren. Zowel voor woningen als kantoren.

Bolia
Van dit relatief jonge en duurzame merk uit Denemarken zijn wij dealer. Zij hebben een prachtige collectie Scandinavische meubels.

Indu Doors

Deze leverancier levert prachtige houten deuren met slanke profielen. Originele vlakverdelingen, mooie rondingen, bijzonder glas, alles kan! Dit kan een leuk alternatief voor de al wat bekendere stalen deur zijn. 

Thuis in Staal

Voor stalen deuren en tussenwanden werken wij graag met deze leverancier. Omdat zij op maat produceren en alles zelf uitleveren en installeren is vrijwel alles mogelijk qua design en kleur. Fijn is dat zij samenwerken met Moonmade, dus een combinatie van maatwerk en stalen deuren kunnen wij op deze manier volledig coördineren.

 

realisatie verbouwing vakmensen Studio Binnen

Betrouwbare vakmensen voor jouw verbouwing

Daarbij hebben we een netwerk van goede schilders, elektriciens en aannemers, met wie wij jou in contact kunnen brengen. Zo weet je dat je betrouwbare mensen in huis krijgt om het plan uit te laten voeren. Wil je dat wij betrokken blijven bij de verbouwing en de projectrealisatie doen? Dat is ook mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in een interieurontwerp en projectbegeleiding voor jouw woning?

Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!