studio binnen-30

Verbouwing vrijstaande woning in Harmelen

De bewoners van deze vrijstaande woning in Harmelen waren helemaal verliefd op de ligging van hun nieuwe huis. Maar aan de binnenkant wilden zij de woning flink aanpakken. Een architect maakte een plan voor de grondige verbouwing en uitbouw aan de woning. Vervolgens mochten wij aan de slag met een interieurontwerp. We hebben gekozen voor een fris en modern interieur. De opdrachtgever wilde de basis licht en neutraal houden, maar we mochten hen wel een beetje uit hun comfort zone halen met kleuren en structuren.

Om de woning spannend te maken, hebben we in ons interieuradvies voor verschillende texturen gekozen, zoals de tegels achter de keuken en de haard. Een prachtig petrol behang en akoestische velours wandbekleding in de werkkamer. De vorm van de erker vroeg om een originele inrichting van de zithoek. Het was immer zonde om deze met een grote hoekbank te blokkeren. We werkten met een ronde fauteuil en een bank met een halve ronding. Deze geometrische vormen hebben we weer doorgezet in de tegels, de nis met halfronde deur achter de eettafel en de akoestische wandbekleding. Zo vormen de patronen een mooi geheel! Een woning waar het gezin hopelijk nog vele jaren van gaat genieten!

Voor de master bedroom hebben wij een prachtige walk-in badkamer ontworpen. Met als pronkstuk dit vrijstaande bad, met een prachtig vrij uitzicht naar buiten.

Review

Danielle heeft ons fantastisch geholpen met een interieuradvies voor de benedenverdieping, slaapkamer en badkamer van ons nieuwe (verbouwde) huis. De samenwerking wat erg prettig; ze luisterde goed naar onze wensen en wist dat te vertalen naar een prachtig, voor ons best gedurfd ontwerp waar we heel erg blij mee zijn. Dit was de hulp die we nodig hadden, want zelf hadden we nooit het lef en inzicht gehad om dit voor elkaar te krijgen. Prachtige materialen, kleuren, meubels en accessoires, met nog leuke kortingen door aanschaf via Studio Binnen. Ook het lichtplan ontworpen door Clarissa is perfect afgestemd op de inrichting en het praktische gebruik. Wij zouden Studio Binnen zeker weer benaderen en iedereen aanraden.

Mabel & Rob