studio binnen-30

Verbouwing nieuwbouwwoning in Vleuten

De bewoners van dit huis woonden al heel wat jaren met plezier in hun woning. Maar met opgroeiende kinderen werd het wel wat krap. De keuken was eigenlijk te klein, het interieur aan vervanging toe en de hoogte van de eetkamer werd niet benut. Wij mochten hier een mooi interieurontwerp voor maken! 

Natuurlijk wilden wij de hoogte graag benutten, en we hebben hiervoor een toffe vide ontworpen als chill plek voor de kinderen. Onder de vide kwam een mooie nieuwe ovalen eettafel en wij vonden geweldige lampen om de hoogte te accentueren.

De keuken groter maken was en uitdaging, maar uiteindelijk besloten we om deze door onze meubelmaker om de entreedeur heen te bouwen tot aan de woonkamer. Zo wordt zelfs elke cm2 benut!

Voor de woonkamer kozen we een aantal prachtige Scandinavische design meubels en werkten we met een behang die alle kleuren, die we hadden in het interieuradvies hebben toegepast, weer samen bracht. De ruimte die dit leuke huis biedt is nu optimaal benut!

Review

We hebben Studio Binnen gevraagd om een totaal interieurontwerp te maken van de benedenverdieping van ons huis. We wonen er al tien jaar en onze behoeftes en wensen zijn veranderd. Zelf kwamen we er niet uit. We wisten niet waar we moesten beginnen?

We wilden graag één geheel van keuken, woon- en eetkamer, qua kleur, meubels en verlichting. Studio binnen heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren. Ruth en Danielle hebben ons uitgedaagd om out of the box te denken. Tussendoor is in overleg het ontwerp aangepast en elke keer werden we positief verrast. Het eindontwerp klopte zo enorm, we hebben zo goed als alles overgenomen.

Het eindresultaat is fantastisch. Het is nu één geheel, met een functionele indeling. De ruimtes komen nu heel goed tot hun recht. Mooie rustige kleuren waar we ons elke dag thuis voelen.

Studio Binnen kunnen wij van harte aanbevelen als je een make-over van je huis/interieur wilt en wat dicht bij jezelf blijft.

Judith & Joost