Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen
Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen
Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen
Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen
Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen
Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen
Studio Binnen Interieurontwerp
Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen
Interieurontwerp nieuwbouw woning door Studio Binnen

Dit gezin had als grote wens voor hun nieuwbouw woning om heerlijk aan de tuinzijde met z’n 5-en in een ruime zithoek te kunnen chillen en tv kijken. Daarbij wilden ze graag een grote maatwerk kast die er én gezellig uit zou zien, maar vooral ook heel veel praktische opbergruimte zou bieden. Hun woonstijl omschreven ze als modern en Scandinavisch, waarin ze ook graag industriële elementen wilden laten terugkomen. Dit hebben we gedaan met een  beton look afwerking in de keuken, industriële barkrukken en verlichting. Om de grote zitkamer ook geborgenheid te geven, kozen we voor een mooie donkerblauwe tint op de wand. De wand lieten we bekleden met een aantal latten, voor een speels effect. De bank in een bruine kleur stof contrasteert prachtig tegen de blauwe wand. We hebben een mooie kast ontworpen met veel opbergruimte, die doorloopt in een groot dressoir met extra zitplekjes, ruimte voor planten en prints en natuurlijk weer opbergruimte. De kast is een mooie blikvanger geworden op deze lange wand!