studio binnen-30

KLassiek herenhuis in een modern jasje

Voor dit prachtige herenhuis in de Pijp in Amsterdam mochten wij een ontwerp maken voor de leefverdieping, badkamer, toiletten en kinderkamers. Voorop stond dat we de oude elementen van het huis zoveel mogelijk wilden behouden en maximaal tot hun recht laten komen. Qua stijl wilden de bewoners een lichte uitstraling geven aan de woning en werken met mooie design merken. Een klassiek herenhuis in een modern jasje dus! Wij kozen voor een kleurenpalet van lichte neutrale tinten in combinatie met een mooie materialen mix met eiken hout, terrazzo, messing en linnenlook behang. Voor de toiletten en badkamer mochten we een gewaagder en donkerder ontwerp maken, juist om het geheel spannend te houden. Het is een prachtige en rustgevende oase geworden, te midden van de levendigheid van Amsterdam.

 

Interieurontwerper in De Pijp, Amsterdam

Heb jij ook een prachtige woning in Amsterdam? En wil je jouw woning ook een nieuwe look geven? Klassiek, modern of iets compleet anders? Studio Binnen heeft passie voor jouw interieur. Dus wil jij eens met een andere bril naar je woning kijken? Neem dan contact met ons op. 

 

Review

Onze grondige verbouwing van 3 verdiepingen van een Amsterdam’s herenhuis en en ook de aankleding hiervan ging ons nogal boven de pet. We zijn ontzettend blij dat we voor Studio Binnen hebben gekozen om ons te adviseren over de meest uiteenlopende zaken die te maken hebben met de aankleding van het huis en zo de eenheid te creëren in ons familie huis. 

Heel persoonlijk en vakkundig heeft Danielle onze wensen en eisen (design en praktisch) vertaald naar een prachtig samenhangend geheel. Ze heeft voor ons onder andere het kleurenpalet bepaald, het lichtplan en lampen voorgesteld, als ook adviezen voor de vloeren, aankleding hal, tegels, meubels en het ontwerp voor de badkamer en toiletten. In het verlengde van de originele opdracht hebben we Danielle ook gevraagd voor de aankleding van de kinderkamers. Opnieuw schot in de roos! Letterlijk het gehele voorstel hebben we laten realiseren en het is exact zoals we hadden gehoopt. 

Niet alleen een grote pluim voor Danielle, maar ook voor de partijen die zij heeft aangedragen (zoals de gordijnen, meubels op maat en tegels). Stuk voor stuk waren zeer vakkundige, betrouwbare en fijne mensen.

Monique en Ariën