studio binnen-30

interieurontwerp verbouwing woning utrecht

Voor deze woning mochten wij een interieurontwerp maken voor de indeling van de benedenverdieping, die met een uitbouw flink vergroot zou worden. Een architect had een plan gemaakt om een uitbouw aan de woning te plaatsen gemaakt, maar de bewoners vonden het moeilijk een keuze te maken hoe de ruimte vervolgens in te delen. Waar moest de keuken komen en wat werd de woonkamer? Welke materialen moesten er in de woning gebruikt worden? We lieten de bewoners verschillende opties voor indelingen zien, en samen kozen we de indeling die het beste bij hun leefsituatie paste. Zo kwamen we tot een totaal andere indeling, dan zij eigenlijk voor ogen hadden, maar ze durfden ervoor te gaan! De keuken is nu aan de voorzijde van de woning geplaatst, met een lekker ruim kookeiland. Voor deze ruimte kozen we voor een industriële  gietvloer met als tegenhanger een houten keuken. In de uitbouw creëerde ik een woonkamer en een speelkamer. Een roomdivider met de tv en opbergruimte scheidt beide ruimtes van elkaar af. Hier kozen we juist voor een warme visgraat vloer. Ook maakten wij een kleurenplan. Slechts een enkele wand bleef wit, met mooie vergrijsde blauwen en een poederroze tint kreeg de woning een originele uitstraling. Leuk om te zien hoe de bewoners van dit huis niet alleen een nieuwe uitbouw, maar eigenlijk een heel nieuw huis hebben gekregen!

 

Interieurontwerper in Utrecht

Ben je toe aan een nieuw interieur en woon je in omgeving Utrecht? Studio Binnen helpt maakt van jouw woning het huis van je dromen. Samen sparren over de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op

Review

We genieten ontzettend van ons mooie huis! Danielle heeft vanaf het moment dat ze ons huis binnenstapte plezier, vertrouwen en rust uitgestraald. Ze heeft naar onze wensen geluisterd en dat prachtig verwerkt in een ontwerp. Met het kleurgebruik en een totaal andere indeling dan wij in eerste instantie voor ogen hadden, heeft ze ons uit onze comfort zone gehaald. Nog steeds zijn we heel blij dat we op haar advies hebben vertrouwd!

Babs en Jeroen