nieuwbouwwoning vleuten
maatwerk kast nieuwbouwwoning vleuten
nieuwbouwwoning vleuten
nieuwbouwwoning vleuten
nieuwbouwwoning vleuten
keuken nieuwbouwwoning vleuten

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Vleuten wilden graag een licht en fris ontwerp met veel praktische opbergruimte en speelruimte voor hun drie kleine kinderen. We kozen voor een grijze gietvloer, omdat dit een prachtig contrast vormt met wit en hout. Het hout van de maatwerk wandkast, speelbank, eettafel en keuken komen prachtig uit op deze vloer. De wandkast biedt heerlijk veel opbergruimte en zorgt ervoor dat de tv mooi is weggewerkt. De speelbank is een heerlijke plek voor de kinderen om op te zitten, te spelen en al het speelgoed een plekje te geven. Dankzij de eetbank die tegen een lambrisering is aangebouwd hebben de bewoners een knusse zithoek en is de doorloop naar de keuken lekker ruim. Een fijn leefhuis waar hopelijk nog heerlijk lang gespeeld en geleefd gaat worden!