studio binnen-30

interieurontwerp nieuwbouwwoning vleuten

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Vleuten wilden graag een licht en fris ontwerp met veel praktische opbergruimte en speelruimte voor hun drie kleine kinderen. We kozen voor een grijze gietvloer, omdat dit een prachtig contrast vormt met wit en hout. Het hout van de maatwerk wandkast, speelbank, eettafel en keuken komen prachtig uit op deze vloer. De wandkast biedt heerlijk veel opbergruimte en zorgt ervoor dat de tv mooi is weggewerkt. De speelbank is een heerlijke plek voor de kinderen om op te zitten, te spelen en al het speelgoed een plekje te geven. Dankzij de eetbank die tegen een lambrisering is aangebouwd hebben de bewoners een knusse zithoek en is de doorloop naar de keuken lekker ruim. Een fijn leefhuis waar hopelijk nog heerlijk lang gespeeld en geleefd gaat worden.

 

Interieurontwerper in Vleuten

Ben jij ook op zoek naar een interieurontwerper in Vleuten? Of in de omgeving? Studio Binnen staat voor je klaar, neem dus gerust eens contact met ons op. Samen kijken we hoe we van jouw woning een droomhuis kunnen maken. 

Review

Wij zijn heel blij dat we Danielle gevraagd hebben om een interieurontwerp te maken voor de woonkamer van onze nieuwbouwwoning. Zij heeft onze wensen en smaak weten om te zetten in een prachtig ontwerp. Zonder haar advies hadden we nooit zo’n mooie en fijne woonkamer gehad als dat we nu hebben. Nog los van het mooie ontwerp heeft de hulp van Danielle ons ook heel veel tijd gescheeld, omdat zij alles voor ons heeft uitgezocht en dit allemaal in een shoplist heeft gezet. Daarnaast heeft Danielle een aantal prachtige meubels ontworpen, zoals een mooie wandkast, welke gemaakt zijn door een meubelmaker waar zij veel mee samenwerkt. Deze op maat gemaakte meubels geven echt een unieke touch aan ons interieur.

pleun & tjerk