Voor dit prachtige herenhuis in Utrecht aan het Wilhelminapark mocht ik een interieurontwerp maken. Samen met een architect en bouwkundig begeleider gingen we aan de slag om een plan te maken om deze woning helemaal naar de wensen van de bewoners in te delen en renoveren. De woning heeft twee leefverdiepingen, namelijk een souterrain en bel etage. Om beide verdiepingen meer met elkaar in verbinding te brengen, is een gedeelte van de vloer van de bel etage bij de achterpui verwijderd. Dat was spannend, maar het heeft geweldig uitgepakt en zorgt voor een prachtige lichtinval in het souterrain. De achterpui van staal en glas met prachtige verlichting is een echte eyecatcher in de woning geworden. De inrichting is samengesteld uit bestaande meubels die de bewoners hebben meegenomen en nieuwe elementen, waardoor er een leuke eclectische mix is ontstaan van modern, klassiek en Scandinavisch. Het resultaat is een fijne en lichte gezinswoning waar de bewoners hopelijk jaren met veel plezier van gaan genieten!