studio binnen-30

industrieel met wit in jaren '30 woning hilversum

Een gezin uit Hilversum vroeg Studio Binnen om een interieurontwerp te maken voor hun woonkamer. Het gezin woonde al aantal jaren in de woning, maar met de inrichting wilde het nog niet echt vlotten. Ze stonden op het punt om veel nieuwe meubels aan te schaffen, en zochten naar hulp voor een plan waarin hun beide smaken goed samen kwamen en advies voor alle nieuw aan te schaffen meubels, verlichting en accessoires. Het werd een fijne lichte mix tussen Scandinavisch en Industrieel. De wanden, haard en inbouwkast kregen koele blauwe en grijstinten. Voor de meubels kozen we als tegenhanger juist uit een warm kleurenpalet van oranje, nude en roodbruine accenten. Zo werd het een fris en warm geheel waar de bewoners hopelijk heel veel jaren plezier van gaan hebben!

 

Interieurontwerper in Hilversum

Toe aan de gedurfde stap voor een nieuw interieur maar weet je niet waar te beginnen? De interieurontwerpers van Studio Binnen helpen je hierbij. Samen kijken we naar jouw woonwensen en de stijlen die passen bij de woning. Jouw woning straks ook een blikvanger? Neem contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Review

Danielle heeft ons ontzettend goed geholpen met het aanpakken van ons interieur op de beneden verdieping. Ze heeft een volledig plan opgesteld inclusief een uitgebreide shoppinglist. Dat scheelde ons heel veel tijd en het eindresultaat is fantastisch! We krijgen ontzettend veel complimenten van vrienden en familie en voelen ons nu nog meer thuis.” 

Carlijn en Maarten.