studio binnen-30

Stel, je bent je nieuwe huis aan het inrichten en zoekt de ideale kast of dressoir voor op die ene lege wand. Je wilt natuurlijk graag de rotzooi zoveel mogelijk uit het zicht, de tv niet te prominent in beeld, ergens een plekje hebben om alle telefoons en tablets op te laden… Maar het geheel moet vooral niet te ongezellig massief en ‘kast-erig’ ogen. Een kast op maat biedt dan de ideale oplossing!

Een maatwerk kast biedt een aantal voordelen:

  1. Het past altijd! Wil je graag de hele wand en de ruimte van vloer tot plafond benutten? Moet de kast net tussen de wand en haard passen? Of in dat gekke hoekje? Met een kast op maat kun je zelf de afmeting bepalen en zo de ruimte optimaal benutten.
  2. De keuze aan kleuren en materialen is enorm. Wil je een massief houten kast, ben je gek op eikenfineer of heb je juist die ene mooie blauwtint in gedachte? Dan hoef je niet meer op zoek naar die ene kast die bij jouw smaak past. Met een meubel op maat kies jij zelf de kleuren en materialen uit.
  3. Jij bepaalt welke functies de kast krijgt. Wil jij graag in een mooi open vak dat ene beeld dat je dierbaar is laten zien? Of juist jouw collectie boeken laten zien? Jij kunt zelf aangeven hoe je de kast wilt gebruiken. Met open en gesloten opbergruimte, verlichting, stopcontacten in de kastjes. Eigenlijk kan alles! Het leuke is dat je ook functies kunt combineren. Zo kun je een tv dressoir over laten lopen in een speelplek voor de kleintjes. Dat oogt veel rustiger dan allemaal losse meubels plaatsen.
  4. Een maatwerk meubel is uniek vakwerk, met liefde gemaakt voor jou. Natuurlijk is een maatwerk kast niet goedkoop. Maar het voegt wel echt iets extra’s toe aan jouw woning. En op de millimeter wordt het met veel liefde door de meubelmaker gemaakt en in jouw huis geïnstalleerd. Daar heb je dus geen omkijken meer naar. Wist je dat je een kast op maat vaak uit het bouwdepot, hypotheek of ander krediet kunt financieren? Omdat de kast ingebouwd wordt vormt deze een vast onderdeel van woning.

Ik help je graag met een ontwerp voor een meubel op maat! Mijn meubelmaker Moonmade kan het ontwerp voor je uitvoeren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!