studio binnen-30

Wooninspiratie vanuit ons huis

Mijn eigen huis is een heerlijke proeftuin om nieuwe ideeën uit te proberen. En zo verandert er geregeld wat bij ons thuis! Soms grote projecten, zoals de nieuwe zithoek die we een paar maanden geleden hebben aangeschaft. Soms een klein projectje, zoals een nieuwe wandkleur of behang. En zo werd het hoog tijd om jullie weer eens op de hoogte te brengen van de nieuwste veranderingen!

De woonkamer kreeg een flinke make-over. We wilden graag een nieuwe hoekbank, waar we lekker met z’n viertjes op kunnen hangen. Het werd een groene bank, met een zachtgroen kleed. Boven de bank kozen we voor toffe fotografiekunst. Roze en cognac kleurige accenten vormen een mooi warm tegenwicht tegenover het koelere grijs en groen.

De grootste verandering in de eetkamer is de houten eettafel, die ik samen met mijn man heb ontworpen. Een mooie massief houten Scandinavische tafel, die ook nog heel praktisch is met de kindjes. Heb je interesse in deze tafel? Hier vind je meer informatie!

Ook sluipen er zo langzamerhand steeds meer planten in ons huis. Ik vind planten zo veel sfeer en gezelligheid geven. Echt groene vingers heb ik niet, maar met iedere zaterdag een gieter beurt, redden ze het eigenlijk prima!

Onze serre hebben we ook aangepakt. Het lounge bankje maakten we ooit van underlayment en heb ik mee geschilderd met de lichtgrijze muur. Het kussen is een junior matraskussen met een eigen gemaakte hoes. Zeker in deze  tijd wordt de thuiswerkplek intensief gebruikt. Om de serre het buitengevoel te geven, hebben we het wandje achter het bureau behangen met een mooi koperkleurig behang met bloemenprint.

Tenslotte moest ook de keuken aan een kleine make-over geloven. Alhoewel ik altijd fan ben van de typisch Scanidinavische wit-hout-lichtgrijs combinatie, wilde ik de keuken net wat meer body geven. Ik koos voor een hele diepe blauwe kleur op de achterwand. Omdat de ruimte hoog en licht is, kan het deze kleur goed hebben. Leuk om het verschil hier te zien hè! Wij vinden de ruimte veel gezelliger nu.

Hopelijk heb ik jullie ook weer kunnen inspireren met deze beelden om lekker aan de slag te gaan thuis! Ben je geïnteresseerd in één van de producten die wij thuis hebben staan? Neem dan gerust even contact op, de meeste meubels kunnen wij leveren.