interieurontwerp door binnenhuisarchtect Studio Binnen
interieurontwerp door binnenhuisarchtect Studio Binnen
interieurontwerp door binnenhuisarchtect Studio Binnen
interieurontwerp door binnenhuisarchtect Studio Binnen
interieurontwerp door binnenhuisarchtect Studio Binnen

Voor een gezin in Utrecht maakte ik dit interieurontwerp. Zij wonen sinds een jaar in hun nieuwbouwwoning en vonden het lastig om echt sfeer in de woning te brengen. De basis was goed, met een mooie keuken, vloer en inbouwverlichting. Maar het geheel afmaken was een uitdaging. Samen kozen we voor een rustig palet van wit, grijs, blank hout en vergrijsde blauwtinten. Om voor zowel voldoende opbergruimte als speelruimte te creĆ«ren, heb ik een wandkast ontworpen met opbergruimte, een nis om de tv mooi weg te werken, opbergbakken voor het speelgoed en een knusse zitnis waar de kinderen in kunnen spelen en zich even terug kunnen trekken. Verder veranderde ik de zitopstelling en heb ik de rechte eettafel die er nu stond vervangen door een ronde. Dit zorgde voor een veel ruimtelijker gevoel in de woning en een betere doorloop naar de keuken. De bewoners zijn helemaal enthousiast om aan de slag te gaan. Binnenkort de foto’s van het resultaat!

De gebruikte beelden in de collages zijn geen eigendom van Studio Binnen, alleen gebruikt ter inspiratie.