interieurontwerp nieuwbouwwoning Utrecht

Voor een gezin in Utrecht maakten wij dit interieurontwerp. Zij woonden toen wij starten met de samenwerking net een  jaar in hun nieuwbouwwoning en vonden het lastig om echt sfeer in de woning te brengen. De basis was goed, met een mooie keuken, vloer en inbouwverlichting. Maar het geheel afmaken was een uitdaging. Samen kozen we voor een rustig palet van wit, grijs, blank hout en blauw tinten. Om voor zowel voldoende opbergruimte als speelruimte te creëren, hebben wij een wandkast ontworpen met opbergruimte, een nis om de tv mooi weg te werken, opbergbakken voor het speelgoed en een knusse zitnis waar de kinderen in kunnen spelen. Verder veranderden wij de zitopstelling en is de rechte eettafel die er stond nu vervangen door een ronde variant. Dit zorgde voor een veel ruimtelijker gevoel in de woning en een betere doorloop naar de keuken. Het in eerste instantie wat kille nieuwbouwhuis is nu een fijn thuis voor het hele gezin geworden!