Studio Binnen
Studio Binnen
Studio Binnen maatwerk kast
Studio Binnen maatwerk kast
Studio Binnen
studio binnen

Voor een gezin in Utrecht maakte ik dit interieurontwerp. Zij wonen sinds een jaar in hun nieuwbouwwoning en vonden het lastig om echt sfeer in de woning te brengen. De basis was goed, met een mooie keuken, vloer en inbouwverlichting. Maar het geheel afmaken was een uitdaging. Samen kozen we voor een rustig palet van wit, grijs, blank hout en blauw tinten. Om voor zowel voldoende opbergruimte als speelruimte te creƫren, heb ik een wandkast ontworpen met opbergruimte, een nis om de tv mooi weg te werken, opbergbakken voor het speelgoed en een knusse zitnis waar de kinderen in kunnen spelen. Verder veranderde ik de zitopstelling en heb ik de rechte eettafel die er nu stond vervangen door een ronde. Dit zorgde voor een veel ruimtelijker gevoel in de woning en een betere doorloop naar de keuken. Het in eerste instantie wat kille nieuwbouwhuis is nu een fijn thuis voor het hele gezin geworden!