Danielle Puma Studio Binnen

Over Studio Binnen

Hallo, ik ben Danielle Puma (1980), gediplomeerd interieurontwerper en interieurstylist en eigenaar van Studio Binnen. Samen met mijn man en tweelingdochters woon ik in een oud herenhuis in Utrecht. Ontwerpen, stylen, verbouwen, ik vind het allemaal even leuk! Mijn grootste inspiratie zijn de Scandinavische interieurs en ontwerpen. Ze zijn functioneel, tijdloos en zien er prachtig uit.

Het allerbelangrijkste in mijn vak vind ik om een inrichting neer te zetten die de persoonlijkheid van mijn opdrachtgever(s) laat zien. Een inrichting moet passen bij wie er woont en iets unieks in zich hebben. Mijn interieurontwerpen kenmerken zich door een rustige, serene basis, die spannend wordt gemaakt door een mooi kleurenpalet en een aantal unieke blikvangers in het interieur.

Ik word regelmatig door mensen ingeschakeld die gaan verhuizen of een nieuwe woning laten bouwen. Maar ik maak ook ontwerpen voor mensen die juist al een tijd in hun huis wonen en graag een nieuwe inrichting willen, gaan verbouwen of een maatwerk ontwerp willen voor bijvoorbeeld kasten of een keuken. Samen met mijn team maak ik graag een prachtig interieurontwerp waar je nog jaren van kunt genieten!

Mijn team

Samen met deze geweldige ontwerpers creëert Studio Binnen graag jouw droom interieur!

Ruth de Bruijn

Ruth de Bruijn

interieurontwerper

Mijn grootste uitdaging is het vertalen van jouw persoonlijkheid in het interieurontwerp. Ik haal heel veel plezier uit het ontwerpen van een perfect aansluitend interieur, waarin jij je echt gaat thuis voelen.

Suzanne den Drijver

Suzanne den Drijver

interieurontwerper

Het uitwerken van ontwerpen in 3D tekeningen is mijn grootste passie. Op deze manier komt een ontwerp helemaal tot leven voor de opdrachtgever en kan hij zich al helemaal in het eindresultaat verplaatsen.

Rixt Geertsema

Rixt Geertsema

interieurontwerper

Ik vind het fantastisch om samen te werken met opdrachtgevers aan nieuwe ontwerpen en net zo lang door te puzzelen tot het ontwerp een kloppend geheel vormt.

“Danielle heeft ons interieur advies gegeven voor de inrichting van ons gehele nieuwbouwappartement. Op basis van onze wensen heeft ze een stijlvol en harmonieus ontwerp gemaakt met een mooie combinatie van materialen kleuren en meubels met verrassende aspecten door op maat gemaakte inbouw elementen. De samenwerking met Danielle is zeer prettig. Ze betrekt je gedurende het geheel proces waardoor je deelgenoot wordt van het definitieve ontwerp. We kunnen niet wachten op de oplevering van het appartement om het ontwerp te realiseren.”

Marianne, Utrecht

”Het advies dat Danielle voor ons had bedacht, heeft perfect uitgepakt. We hebben nu een super stijlvolle en evenwichtige inrichting van de woonkamer, die ook nog eens heel praktisch blijkt. Het advies om de haard te verplaatsen heeft de ruimte een veel logischer indeling gegeven, wat fijn voelt. We wilden graag een kleurrijke woonkamer en Danielle heeft ervoor gezorgd dat het nu een harmonieus geheel geworden is. We hebben de samenwerking als flexibel, persoonlijk, betrokken en praktisch ervaren.”

Marlies en Rutger, Utrecht

”Danielle heeft ons ontzettend goed geholpen met het aanpakken van ons interieur op de beneden verdieping. Ze heeft een volledig plan opgesteld inclusief shopping list. Dit scheelde niet alleen heel veel tijd maar het eindresultaat is fantastisch. We krijgen ontzettend veel complimenten van familie en vrienden en voelen ons nu nog meer thuis."

Carlijn en Maarten, Hilversum

“Tijdens ons verblijf in het buitenland hebben we Danielle benaderd om mee te denken over de inrichting van onze nieuwbouw woning. Danielle heeft een plan gemaakt voor de inrichting, en kon ook assisteren bij de projectuitvoering. Ze was erg flexibel en nam onze wensen mee in haar interieurplan. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! Als je op zoek bent naar een interieurstylist kunnen we Studio Binnen zeker aanraden.”

Francoise, Houten

“Danielle heeft ons een super goed style advies gegeven voor de inrichting van onze nieuwe woning. Ze luistert goed naar je wensen en pusht niet dingen door die je zelf niet mooi lijken. Ze komt met hele mooie suggesties waar je zelf misschien niet zo snel aan had gedacht. Iedereen die ons huis voor de eerste keer binnen loopt is razend enthousiast over de kleuren en harmonie in het huis. Ik raad het echt iedereen aan!!”

Hilde, Utrecht

“Danielle heeft ons erg goed geholpen met de inrichting van de nieuwe locatie voor onze fysiotherapiepraktijk. Ze heeft goed gekeken naar onze wensen en de uitstraling die we willen hebben en hier een passend plan op gemaakt. Naast onze eigen ideeën heeft ze nieuwe elementen aangebracht welke de uitstraling geven die we willen. We zijn erg blij met de hulp en het advies van Danielle en kunnen haar zeker aanraden!”

Dorien en Roeland, Fysio Domstad

“De samenwerking met Danielle was enorm prettig, ze dacht goed met ons mee, stelde goede vragen en gaf talloze bruikbare tips! Ook de uitwerking was super in detail en mooi uitgewerkt. Daarnaast is Danielle een heel plezierig persoon om mee te werken! Wij hebben er heel veel aan gehad en passen vrijwel alles in ons huis toe.”

Eugenie, Hilversum

"Danielle heeft onze uiteenlopende smaken verenigd in een supergave en stijlvolle sfeer. We zijn allebei iedere dag weer ontzettend blij met onze woonkamer. Danielle kwam met originele en passende ideeën die onze verwachting overtroffen. Ze heeft overzicht en inzicht in mogelijkheden. De samenwerking was prettig, informeel en professioneel."

Maite, Den Haag

“Na 4 jaar VS, keerde ik terug naar Nederland met enkel alleen koffers met kleding en een strijkbout. Ik kocht een huis, maar toen sloeg de paniek toe. Ik moest een heel huis inrichten en had geen flauw idee wat ik wilde. Gelukkig kwam Danielle redding bieden. Ze ging op een gestructureerde manier te werk, wist snel mijn stijl te ontdekken en kwam met een interieurontwerp waar ik meteen enthousiast van werd. Ze heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.”

Gerrit, Maarssen