kindvriendelijke eettafel
Kindvriendelijk en Scandinavisch design. Dat waren de uitgangspunten voor Studio Binnen om deze kidssproof houten tafel te ontwerpen. Letterlijk een alleskunner!

kindvriendelijke eettafel

De herfst begint dus we gaan weer meer tijd binnen doorbrengen. En wat is nou lekkerder dan samen aan tafel spelletjes te doen, te knutselen of verven, of samen deeg te kneden voor zelf gebakken brood uit de oven? En natuurlijk onbezorgd borrelen, eten en samen zijn.

Deze design tafel heeft een prachtig Scandinavisch ontwerp, met een mooi minimalistisch eiken eettafelblad en houten poten. Natuurlijk gemaakt van de hoogste kwaliteit en duurzaam eiken. Deze houten tafel komt heel mooi tot zijn recht in moderne en Scandinavische interieurs.

kindvriendelijke eettafel op maat
Wat deze tafel uniek maakt is dat je ook kunt kiezen voor een linoleum inleg in een deel van het tafeloppervlak. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook kidsproof door de vele praktische voordelen: het linoleum kan tegen een stootje en is makkelijk te reinigen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een gezin met jonge kinderen. Zo kan jouw kind lekker aan de tafel spelen en kliederen zonder dat jij je zorgen over je tafel hoeft te maken. Als interieurontwerper hoorde ik vaak dat het lastig is om een tafel te vinden die aan al deze eisen voldoet en toch mooi in het interieur past. En met mijn eigen kids ervaarde ik dat ook. Dat is met deze tafel opgelost! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk ze hier!
eettafel kidsproof
Studio Binnen
Deze tafel wordt op maat voor jou gemaakt, dus jij bepaalt zelf de afmetingen. Ook de kleur van het linoleum kies je zelf. Ga je voor grijs, olijf, bruin of antraciet? Wil je liever een ronde tafel of ovaal? Dat kan ook geregeld worden! Hier kun je deze Scandinavische design tafel bestellen! Ben je ook zo enthousiast over deze mooie kindvriendelijke Scandinavische design tafel? Bestel hem hier!