Scandinavische design tafel van hout op maat!

By 15 oktober 2019Interieur
Scandinavische design tafel hout

Studio Binnen heeft de eiken design eettafel Rounder ontworpen, letterlijk een alleskunner! Deze design tafel heeft een prachtig Scandinavisch ontwerp, met een mooi minimalistisch eiken eettafelblad en houten poten. Natuurlijk gemaakt van de hoogste kwaliteit en duurzaam eiken. Deze houten tafel komt heel mooi tot zijn recht in moderne en Scandinavische interieurs.

Je kunt ervoor kiezen een linoleum inleg in de tafel te laten aanbrengen. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar heeft ook veel praktische voordelen: het linoleum kan tegen een stootje en is makkelijk te reinigen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een gezin met jonge kinderen. Zo kan jouw kind lekker aan de tafel spelen en kliederen zonder dat jij je zorgen over je tafel hoeft te maken. Als interieurontwerper kom ik nog zo vaak in huizen, waar een plastic zeil over een mooie tafel ligt, uit angst voor beschadigingen. Dat is met deze tafel niet meer nodig! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk ze hier!

Scandinavische design tafel hout
Scandinavische design tafel hout

Deze tafel wordt op maat voor jou gemaakt, dus jij bepaalt zelf de afmetingen. Ook de kleur van het linoleum kies je zelf. Ga je voor grijs, olijf, bruin of antraciet? Wil je liever een ronde tafel of ovaal? Dat kan ook geregeld worden! Hier kun je deze Scandinavische design  tafel bestellen!

Scandinavische design tafel hout
Scandinavische design tafel hout

Ben je ook zo enthousiast over deze mooie Scandinavische design tafel? Bestel hem hier!