Interview met Metro Nieuws over de nieuwste trend: sneakers in je interieur!

By 28 mei 2018Trends
interieur trend door metro nieuws: sneaker in je interieur

Toen Metro Nieuws mij benaderde om een aantal tips te geven hoe je sneakers een mooi plekje kunt geven, dacht ik nog even dat het mijn achternaam was, die ze op het verkeerde been had gezet 🙂 Maar nee, ze bleken een foto van mijn huis op Instagram te hebben gezien, waar ik inderdaad op een leuk rekje de sneakers van mijn twee dochters een prominente plek heb gegeven in de kinderkamer. Het was vooral uit praktisch oogpunt ontstaan, moet ik er eerlijk bij zeggen. Maar goed, het is dus een trend.  Wil je weten hoe je jouw favoriete sneakers een leuk plekje kunt geven in je interieur? Lees dan hier het artikel van Metro Nieuws hierover schreef.

Leave a Reply